English information

Användarinloggning

Blogginlägg taggade med Socialförsäkringen

16 oktober 2012
Igår var SFS inbjudna till Socialdepartementen för att träffa den parlamentariska socialförsäkringsutredningen (PSFU). PSFU består av representanter från alla riksdagspartier som har till uppdrag att se över dagens socialförsäkringssystem. Resultatet av PSFU:s arbete kommer att redovisas i januari 2015. Det här är andra gången vi träffar PSFU i... Läs mer »
28 juni 2012
Idag lämnade den parlamentariska socialförsäkringsutredningen (PSFU) sitt delbetänkande om ett Harmoniserat inkomstbegrepp till regeringen. Under våren 2011 fick SFS i uppdrag av PSFU att skriva underlagsrapporten Studerande och socialförsäkringen och flera av de frågor som SFS då uppmärksammade återkommer i det delbetänkande som presenterades... Läs mer »
08 maj 2012
Idag skriver Gunvor G Ericson, miljöpartiets ledamot i den parlamentariska socialförsäkringsutredningen, på DN-debatt om behovet av att förändra reglerna kring a-kassan. Ericson lyfter ungas svåra situation och det faktum att studerandevillkorets avskaffande lämnat en stor andel människor utanför trygghetssystemet. Hon skriver att antalet... Läs mer »

Läs blogginlägg av

Utredare
Ordförande
Vice ordförande
Ordförande
Vice ordförande
Vice ordförande
Ordförande
Vice ordförande
Vice ordförande
Ordförande

Mest lästa

Av: Fd. ordförande Camilla Georgsson (2011/2012)
Av: Fd. ordförande Camilla Georgsson (2011/2012)