English information

Användarinloggning

Dags för SFS Boot camp 22-23 augusti 2013
Nu är det dags för vårt efterlängtade SFS Boot Camp att äga rum igen. I år kommer vi att vara på Hotell Roslagen i Norrtälje, 22-23:e augusti.

SFS Boot Camp logga
SFS Boot Camp är en grundkurs i mycket av det man behöver veta som förtroendevald. I år kommer Boot Camp att arrangeras 22-23:e augusti på Hotell Roslagen i Norrtälje norr om Stockholm. Programmet är just nu inte riktigt klart, men fokus i år kommer att ligga på SFS verksamhet, men deltagarna kommer även att få viktiga verktyg med sig hem som de kan använda under sin tid på kåren.

SFS står för mat och husrum under arrangemanget, men deltagare får själva bekosta resa. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller (en person per kår till en början - efter att anmälningstiden kan vi eventuellt fylla på med fler deltagare från redan anmälda kårer). Observera att anmälan är bindande och avgift kommer att utgå för avanmälningar. Boot Camp beräknas pågå mellan 22:a augusti 12.00 till och med 23:e augusti 17.00. Boendet är 2-3 bäddsrum av hotellstandard.

 

Sista dag att anmäla dig är 5:e augusti! Anmäl dig genom att klicka på länken här!

 

Så här hittar du till Hotell Roslagen:
Ta tunnelbanans röda linje mot Mörby centrum. Hoppa av på Tekniska Högskolan och ta blåbuss 676 mot Norrtälje. Kliv av vid hållplats Campus Roslagen i Norrtälje. Gå mot över vägen mot McDonald's och du kommer se hotellet på höger sida.

 

Mecenats logotyp