SFS söker verksamhetssamordnare

Bli vår kollega!

Som verksamhetssamordnare på SFS är du spindeln i nätet som för SFS verksamhet framåt. Du är kansliets stöttepelare för all verksamhet och länken mellan styrelsen och kansliet. Du ansvarar för planering och genomförande av SFS administration och löpande ekonomi. Du ansvar för uppföljning av kansliets arbete och är administrativt stöd för samtliga delar av organisationen. 

Några typexempel på arbetsuppgifter är att diarieföra dokument, planera inför styrelsemöten och medlemsmöten, samt faktura- och avtalshantering. Du är även behjälplig och utför uppgifter relaterade till kansliets arbetsmiljöarbete och håller avstämningssamtal med dina kollegor. Vi söker en samarbetspart och härlig kollega!

Vi söker dig som:

  • Är noggrann, strukturerad och trivs med administrativa uppgifter.
  • Kan ha flera aktiviteter igång men ser fortsatt detaljerna.
  • Har intresse för arbetsmiljöfrågor och ger ett gott bemötande.

SFS är en mindre arbetsplats med två förtroendevalda och fem anställda med olika arbetsuppgifter, där mycket bygger på att var och en tar ansvar för sitt eget arbete. Det är meriterande om du har högskoleutbildning och kunskap om högskolesektorn. Det är även meriterande om du har erfarenhet av eller förståelse för relationen mellan en ideell styrelse och ett kansli med anställda. SFS kontor är i Stockholm, men det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan

Är detta en tjänst för dig? I så fall ser vi fram emot din ansökan med personligt brev och CV som skickas till vice ordförande Jacob Färnert, [email protected], märk mailet ”Ansökan verksamhetssamordnare”. Din ansökan hanteras från 8 augusti när vi åter är på kontoret och därefter genomförs intervjuer löpande. Personalrepresentant Mathilda Fredriksson svarar på eventuella frågor om arbetsplatsen, [email protected].

Anställningsform är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid, 38,75 timmar i veckan. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt SFS policy för hantering av personuppgifter.

Om SFS

Sveriges förenade studentkårer, SFS, grundades 1921 och är en sammanslutning av studentkårer vid svenska universitet och högskolor. SFS har ett femtiotal medlemskårer vilka tillsammans representerar ungefär 380 000 studenter. Vår uppgift är att företräda medlemskårer och studenters intressen nationellt och internationellt.