Vi söker en Eventkoordinator!

Foto: Pelle Sten

Om SFS

Sveriges förenade studentkårer (SFS) är en sammanslutning av studentkårer vid Sveriges universitet och högskolor och har ett femtiotal medlemskårer vilka tillsammans representerar ungefär 350 000 studenter. Vår uppgift är att företräda medlemskårer och studenters intressen samt representera studenter med olika förutsättningar och från olika utbildningar. SFS grundades 1921 och kommer år 2021 att fira 100 år av studentinflytande.

Eventkoordinator

Nu söker SFS en koordinator som ska fortsätta genomförandet av högtidlighållandet av SFS 100-årsjubileum. Som koordinator ansvarar du för genomförande av firandet av SFS 100 år som utgör en fest i Stockholm stadshus den 19 mars 2022. Utöver detta utgörs en del av tjänsten av gemensamma arbetsuppgifter kopplade till organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från evenemangsplanering. Har du tidigare varit aktiv i en studentkår eller har erfarenhet av student- och högskolepolitik ser vi det som meriterande. Som person har du ett stort eget driv, är handlingskraftig och gillar att samarbeta med andra. Som koordinator förväntas du självständigt kunna leda SFS 100-årsfirande och genomföra projektet tillsammans med SFS presidium och kansli.

Vi söker dig som:

  • Har god erfarenhet av projektgenomförande
  • Har god ledarskapsförmåga
  • Har god samarbetsförmåga
  • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska

Ansökan

Är detta en tjänst för dig? I så fall ser vi fram emot att du skickar in din ansökan med personligt brev och CV till ordförande Linn Svärd, [email protected], märk mailet ”Ansökan Eventkoordinator”. Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsättas omgående.

Anställningsform är avtalad visstidsanställning upp till 100%, tillträde omgående eller enligt överenskommelse med slutdatum 2022-05-31. Vi har kollektivavtal för tjänstemän, Bransch- och löneavtal för ideella och idéburna organisationer med parter Unionen, Ledarna och Akademikerförbunden genom Akavia och är anslutna till Arbetsgivaralliansen samt tillämpar individuell lönesättning.

Eventuella frågor besvaras gärna av Linn Svärd enligt ovan eller på 070-545 70 45.

Personalrepresentant Leo Jonason, 076-544 01 10. 

Facklig representant Sebastian Lagunas Rosén, 076-870 56 94. 

Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt SFS policy för hantering av personuppgifter.