SFS söker en organisationssekreterare!

SFS söker en organisationssekreterare!

Som organisationssekreterare ansvarar du för planering och genomförande av SFS administration och ekonomi. Du ansvar för uppföljning av verksamheten och är administrativt stöd för samtliga delar av organisationen, framförallt SFS ordförande och vice ordförande. 

Som organisationssekreterare på SFS kansli är du spindeln i nätet mellan styrelsen och kansliet. Du är kansliets stöttepelare för all verksamhet. Du gillar att ge service, lösa problem stora som små. Några typexempel på arbetsuppgifter är att diarieföra dokument, planera inför styrelsemöten och medlemsmöten, och att hålla vår hemsida uppdaterad. Du är även behjälplig och utför uppgifter relaterade till kansliets arbetsmiljöarbete, en samarbetspart och härlig kollega!

Arbetsplatsen är i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av ekonomi, bokföring och redovisning.
  • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Är noggrann, strukturerad och trivs med administrativa uppgifter.

SFS är en mindre arbetsplats med två förtroendevalda och fem anställda med olika arbetsuppgifter, där mycket bygger på att var och en tar ansvar för sitt eget arbete. Det är meriterande om du har högskoleutbildning och kunskap om högskolesektorn. Det är även meriterande om du har erfarenhet av eller förståelse för relationen mellan en ideell styrelse och ett kansli med anställda.

Ansökan

Är detta en tjänst för dig? I så fall ser vi fram emot din ansökan med personligt brev och CV som skickas till ordförande Linn Svärd, [email protected], märk mailet ”Ansökan organisationssekreterare”. Sista ansökningsdag är 13 februari, men sök så snart som möjligt då intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts omgående.

Anställningsform är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid, 38,75 timmar i veckan. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. 

Eventuella frågor besvaras gärna av Linn Svärd enligt ovan eller på 070-545 70 45. Personalrepresentant är Leo Nyström, 073-041 33 25. Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt SFS policy för hantering av personuppgifter.

Om SFS

Sveriges förenade studentkårer, SFS, grundades 1921 och är en sammanslutning av studentkårer vid svenska universitet och högskolor. SFS har ett femtiotal medlemskårer vilka tillsammans representerar ungefär 350 000 studenter. Vår uppgift är att företräda medlemskårer och studenters intressen nationellt och internationellt.